София 18 °C София 18°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - ясно небе Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - предимно ясно Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - слаб дъжд

ВОТЪТ НА 2-РИ ОКТОМВРИ: Майките от "Системата ни убива" ще участват в изборите

Те ще са гражданска квота в листите на политическа партия


Националната гражданска инициатива "Системата ни убива" ще участва в предсрочните парламентарни избори като гражданска квота в листите на политическа партия, която засега няма да бъде обявена. Това съобщи Вера Иванова пред журналисти при палатката на "Системата ни убива" пред сградата на парламента - бившият Партиен дом, в София.

Попитана дали това е партията на Мая Манолова "Изправи се България", Иванова отговори, че няма да обявят сега партията, а това ще стане може би до края на седмицата.

Тя посочи, че като гражданска квота в листите ще участват не само майки на деца с увреждания, а хора със сърца, хора с каузи, борещи се и оцелели въпреки системата. Не е само каузата за децата и хората с увреждания, а и каузата за образованието, за съдебната система, за здравеопазването, природата, бездомните животни, изброи Вера Иванова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!