София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

Янаки Стоилов: Има необходимост фактите около разследването срещу Борис да станат ясни

Прокуратура, МВР и други явно не са работили по този начин, за да има ясни резултати
1 месецПравосъдие 7

Има необходимост да станат ясни фактите около разследването срещу Борисов и то по реда, по който предвиждат законите. Това заяви министърът на правосъдието Янаки Стоилов пред Би Ти Ви.

„Няма да коментирам действията на други министри, нито ще влизам в заден разговор с г-н Борисов. (…) Аз мога да коментирам от гледна точка на законността и от гледна точка на нуждата от тези факти“, обясни Стоилов.

Министърът съобщи, че предстои да излезе доклада на ЕК, където най-вероятно ще пише, че отново няма резултати в противодействие на корупцията по високите етажи.

Прокуратура, МВР и други явно не са работили по този начин, за да има ясни резултати. Ние не работим по списък с лица, а по престъпления. Когато има сигнали, е в интерес да има ясна развръзка, подчерта Стоилов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!