София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Гилотина в първия рунд донесе победа на Келъхър

Келъхър осъществи тейкдаун и влезе в пълен гард, след което издебна правилния момент, за да направи гилотината и да постигне така желаната победа - за седми път в кариерата си той печели двубой чрез тази хватка

10:34 ч. 19.01.2020 г.Други

Браян Келъхър (20-10) направи първата стъпка към съживяването на кариерата си в UFC, след като с гилотина приключи ямайската сензация Ози Озбърн (8-3, 1 отменен резултат) на галавечерта UFC 246.


Озбърн започна впечатляващо с експлозивно отскачане от земята и нанасяне на юмруци в лицето на противника, само че след само минута се озова в беда. Келъхър осъществи тейкдаун и влезе в пълен гард, след което издебна правилния момент, за да направи гилотината и да постигне така желаната победа - за седми път в кариерата си той печели двубой чрез тази хватка.

Битката бе включена в основната бойна карта в последния момент, след като се получи неочаквана ситуация с женския двубой Клаудия Гадела - Алекса Грасо, където състезателките не можаха да минат кантара и не получиха разрешение да се бият от спортната комисия на щата Невада.