София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

НЯМА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ПЕТЪР ИЛИЕВ

НАВИГАТОРЪТ ПРИЕТ В БОЛНИЦА В СЛИВЕН
6 годиниМоторни 12 Телевизия Евроком

Навигаторът Петър Илиев е със счупен таз и множество наранявания. Той е в сливенска болница, без опасност за живота. Това няма да попречи на следващи издания на ралито. Всички мерки за техническа безопастност са изпълнени. Камерата в колата е изета от органите на полицията, които работят по разшифроване на данните от последните минута. На вчерашния етап екипажът е скъсал ремък на хидраливката. Това е спряло състезанието за определено време. Пилотът Тодор Славов се е ударил в бордюр на отсечката Боров Дол. Колата не е личен автомобил, а била взета под наем от турска фирма. Няма да има официално награждаване на ралито. Резултатите ще бъдат отчетени за пилотите. Всички коли отпътуваха от Твърдица.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!