петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Оливър Стоун снима филм за Путин

      Американският режисьор Оливър Стоун приключи със снимките на документален филм за руския президент Владимир Путин, заяви пред РИА Новости продуцентът Игор Лопатенок. Според информацията лентата е в етап на монтаж, датата на премиерата му все още е неизвестна.
      „Филмът на Стоун е голяма и много интересен. Заснемането завърши, сега той се монтира, кога ще излезе е загадка, но филмът ще бъде интересен за публиката, особено за САЩ, каза Лопатенок, който е постоянно пребиваващ в САЩ.
      Желанието си да направи документален филм за Путин директорът обяви още през 2014 година. Той отбеляза, че би искал да интервюира руския лидер, като обяви това на 4 ноември в Театъра на нациите по време на паметна вечер, посветена на режисьора и актьор Василий Шукшин.
      Оливър Стоун е отличаван три пъти с „Оскар“. Най-популярни от филмите му са „Взвод“, „Уолстрийт“, „Роден на четвърти юли“, „The Doors“, „Natural Born Killers“ и „Александър“. Режисьорът е известен не само със своите художествени постижения, но и политически възгледи, които с времето се промениха от умерено консервативни в леви и са отразени в работата му като режисьор.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ