Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          ПЪРВИ КОМЕНТАР: Галунова за „Възраждане“: Не ме припознаха като своя, напускам ги

          Напуснах „Възраждане“ заради решението им за гражданските квоти. Не съм била член, но напускам  партньорството си с тях. Това каза бившият депутат от „Възраждане“ Цвета Галунова в ефира на ТВ1.

          „Аз в борбата за каузите, които бях започнала: за увеличаване на субсидираната бройка за музеите, за въвеждане на квоти за българска музика в ефира на БНР и БНТ, търсих подкрепа при всички парламентарно представени партии, защото законопроектът за квоти за българска музика на комисията по култура на първо четене беше гласувано с 10 гласа „ЗА“ и двама „Въздържали се“, на практика е гласувано от всички положително“, коментира Галунова.

          „По определени въпроси действително гласувахме с ГЕРБ, но моето лично мнение е, че принципно ние трябва да гласуваме за конкретното предложение и за същината му, а не заради това от коя парламентарна група е направен. Ние трябва да подкрепяме тези предложения, които са в интерес на България“, каза още Галунова.

          „Не съм съгласна с решението на Костадин Костадинов, че не трябва да се търсят пресечни точки с другите партии, затова напуснах „Възраждане“. Аз влизайки в политиката и влизайки във „Възраждане“ искрено вярвах в идеите на партията. Сега в Народното събрание видях неща, които не ми харесаха. Другите народни представители не ме припознаха като част от техния екип, защото аз не употребявах агресивна риторика към другите. Търсих допирни точки с другите, а не разделителни линии. Не знам разговорите с коя формация най-много са го подразнили, но предполагам, че това е „Продължаваме промяната“, каза още тя.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions