понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Румен Христов: Гласувах за една по-добра София

      Политикът от СДС Румен Христов заяви пред журналисти, че е гласувал за една по-добра София и добави, че се надява освен метрото, центъра и другите големи проекти, да бъде развита инфраструктурата на по-крайните квартали в София.

      Политикът заяви, че е гласувал за кандидата за кмет на неговата партия, защото смята, че той е най-достойният и най-добрият.

      „Големите инфраструктурни проекти, които са започнати, трябва да бъдат завършени. Акцентът е върху метрото, но и градският транспорт във всички негови разновидности тряба да бъде развит. Повече чист въздух, повече зеленина, повече детски градини – всичко това, което очакват софиянци“, коментира Христов.

      Според него скандалът с машинното гласуване няма да се отрази цялостно на гласуването. Избирателите на тези, които се смятат за умни и красиви, няма да се объркат в своя глас, добави Христов.

      „Важното е хората да излязат и да гласуват, а дали ще бъде с хартиена или машинна бюлетина не е толкова важно. Въпросът е българските избиратели и  софиянци да дадат своя глас“, каза още политикът.

      Снимка: БГНЕС 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ