сряда, 02.10.24
9.8 C
София
17 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Анастас Терзобалиев: България и Либия сме много близки народи!

      Анастас Терзобалиев, изпълнителен директор на българската компания „МКРТНИ” ЕООД и експерт по въпросите свързани с Близкия Изток и арабските страни

      Първо бих искал да изкажа специални благодарности на министър-председателя д-р Уисама Хамад и маршал Халифа Хафтар.

      Българските комапнии имат дългогодишна традиция да работят в Либия и Бенгази, като през годините са построили редица болници и сгради и са реализирали множество проекти.

      Г-н Терзобалиев заяви, че по време на форума участват представили на няколко различни български компании, които работят с сферата на проектирането и строителството. Освен това, българските инженерингови комапнии са по-добри от европейските, категоричен бе Терзобалиев.

      България и Либия сме много близки народи, работим съвместно от дълги години. Искам много да благодаря за подкрепата на Н.П. посланик Д-р Муфтах Ал Дарени, благодарение на който през миналата година се подготвиха 7 споразумения между България и Либия с различни сфери, като енергетиката, туризма, икономика и въпроса свързан с визите.

      Още веднъж благодаря за поканата и отличната организация. Поздравявам всички деца от новото поколение на Либия. Надявам се, че ще имат много висок стандар на живот!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ