сряда, 02.10.24
9.8 C
София
17 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Неделев герой за Лудогорец срещу ЦСКА 1948

      Лудогорец е последният полуфиналист в турнира за Купата на България. „Орлите“ победиха с 3:1 ЦСКА 1948 и се присъединиха към ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Хебър в топ 4 на надпреварата. Жребият ще се тегли до минути в студиото на Диема Спорт.

      Тодор Неделев се превърна в герой за актуалния носител на Купата. В 17-ата минута националът ни даде преднина на шампионите със страхотен гол, разписвайки се директно от пряк свободен удар – 1:0.

      Футболистите на Георги Дерменджиев продължиха да атакуват, но на почивката имаха минимален аванс. В началото на втората част Неделев вкара за втори път – 2:0, а в 57-ата минута Педриньо намали за гостите – 2:1.

      В 81-ата Рик Джонатан подпечата успеха на „орлите“, реализирайки за крайното 3:1.

      Титулярният вратар на ЦСКА 1948 Даниел Наумов изненадващо остана извън групата за гостуването в Разград. БЛИЦ първи разкри, че националът ни е пред трансфер в Левски. При отсъствието му треньорът Николай Панайотов заложи на Генадий Ганев, който имаше доста работа на „Хювефарма Арена“.

      И в Лудогорец настъпи промяна на вратарския пост. Днес пази Симон Слуга, а Серджио Падт получи почивка и остана на пейката. Официален дебют за „орлите“ записа Диниш Алмейда, който дълго време лекува тежка контузия.

      Лудогорец и ЦСКА 1948 играха финал за Купата на България и през миналия сезон, който бе спечелен от „орлите“, а преди дни спориха и за Суперкупата – на 10 февруари тимът на Георги Дерменджиев надви „червените“ за трофея след дузпи.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ