събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Поръчкови убийства, дрога и пране на пари: Съдът оправда групата на Мила Георгиева

      Поредна група за поръчкови убийства е оправдана от съда преди 2 седмици, показа проверка на “24 часа”. Това са Мила Георгиева, която беше обвинена като лидер на бандата, синът ѝ Мартин Джито, родният ѝ брат Ангел, доведеният Максим Кулишев, бившият ѝ съпруг Михаил Георгиев, Георги Божилов-Жоро Тениса, ексбаретата Мирослав Стоянов и още двама мъже.

      Роднините бяха обвинени за поръчкови убийства, палежи, пране на пари и разпространение на дрога. Бяха арестувани през януари 2015 г., когато тежковъоръжени полицаи нахлуха в къщата на Мила Георгиева в кв. “Бояна”. Това беше втори арест за нея. През 2012 г. я задържаха за ДДС измами, но не е известно да има дело по случая.

      Синът ѝ Мартин Георгиев-Джито не беше открит и го обявиха за издирване с Интерпол. 3 г. по-късно той сам се предаде в ГДБОП. Тогава се оказа, че никой не го е търсил и младежът си бил в България.

      При акцията бяха намерени и малки количества марихуана. В нощното шкафче на брата на Мила Георгиева Ангел е намерен 1 г марихуана, а в хладилника на Максим Кулишев са открити 150 г. Това е единственото наказание по мегаделото. Кулишев е наказан с условна присъда за притежанието на дрогата, която той твърди, че му помагала за лечението на няколко болести.

      От 2015 г. насам обвиненията срещу роднините и приятелите падаха едно по едно. Първо бяха тези за убийства.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ