петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Цеков за покушението срещу Тръмп: Това е атентат срещу демокрацията, атентат срещу свободата

      ,,Без съмнение този атентат е част от цялата атмосфера на омраза и насилие, насаждана от либералните и прогресистки среди в Америка вече години наред срещу Доналд Тръмп. Това е отчаян опит Доналд Тръмп да бъде спрян от участие от президентските избори, след които той се очаква да се завърна е Белия дом. Този опит отново е неуспешен и Тръмп, както обикновено, се изправи на крака и продължава битката“. 

      Това заяви докторът по конституционно право Борислав Цеков в ефира на ,,Евроком“ по отношение на покушението срещу бившият президент на САЩ Доналд Тръмп. 

      ,,Това е атентат срещу Демокрацията, атентат срещу свободата и симптом за екстремизма, в който се изроди либералната идеология през последното десетилетие“, каза още Цеков.

      Според него става въпрос за категоричен опит за убийство.

      ,,Няма никакво съмнение за това. Вече излязоха данните- убитият стрелец е използвал бойно оръжие, куршумът само по една случайност не попада смъртносно в главата на Тръмп. Ако се обърне внимание на видеозаписите, се вижда как за части от секундата, преди да бъде поразен от куршума, той се обръща настрани. Ако не беше тази ,,божия намеса”, куршумът попадаше смъртносно в главата му“. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ