петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Бруно Фернандеш продължи договора си с Манчестър Юнайтед

      Португалският национал ще остане на „Олд Трафорд“ поне още 3 години

      Един от най-важните играчи в състава на „червените дяволи“ Бруно Фернандеш ще носи и занапред екипа на английския гранд. Офанзивният халф парафира контракт до 2027г., като в него е записана опция за удължаване с 12 месеца. 29-годишният играч дойде в „Театъра на мечтите“ през зимата на 2020 година от Спортинг Лисабон. До този момент Фернандеш има в актива си за Юнайтед 234 мача, с 79 гола и 67 асистенции. Във връзка със споразумението капитанът заяви:

      „Всички знаят каква страст изпитвам към Манчестър Юнайтед. Разбирам важноста и отговорността да носиш тази фланелка, както и нивото на отдаденост и желание, което се изисква тук. Вече имах много специални моменти откакто съм тук: чух как „Стретфорд Енд“ пее името ми, отбелязах хеттрик срещу Лийдс, водих отбора към големи европейски вечери на „Олд Трафорд“ и видгах трофеи на „Уембли“. Но не бих подписал този договор, ако не вярвах, че най-доброто тепърва предстои. От разговорите ми с шефовете и с мениджъра, разбрах колко голямо е желанието на всички да печелим големи трофеи и занапред. Убеден съм, че бъдещето ще бъде позитивно и нямам търпение да водя отбора по този път.“

      Бруно Фернандеш и съотборниците му стартират тази седмица кампанията в Премиър Лийг. В първия кръг от надпреварата Манчестър Юнайтед приема Фулъм, като срещата е в петък от 22 часа българско време.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ