ИЗВЪНРЕДНО: Стана „горещо“ пред Сараите, поддръжниците на Доган с изявление

„Ахмед Доган следва веднага да напусне летния и зимния сараи“, настоява от своя страна Папазов

0
2114

След като собственикът на резиденцията в Росенец – Данаил Папазов, собственик на фирмите „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ чрез фирма „Сигда“, които притежават лятната резиденция, настоя почетният председател на ДПС Ахмед Доган да напусне Сараите в Росенец и Бояна, около мястото беше забелязано сериозно полицейско присъствие.

Поддръжниците на Ахмед Доган, сред които Тимур Халилов, Илхан Кючюк и други, излязоха на място с изявление в подкрепа на Доган. Те питат „Кой нарежда самоуправство в дома на д-р Ахмед Доган“.

„Получихме сигнал от служителите, че група до 10 души, неизвестни никому, са дошли с документ и са ги извели от сградата. Това е самоуправство“, каза народният представител Тимур Халилов.

„Тези хора, които са влезли, никой не знае какви са. Не знаем какво носят, какво са внесли, какво залагат. Нямат орган на реда, който да легитимира тяхното присъствие“, добави той.

Депутатите се обръщат към правоохранителните органи, ДАНС, премиера и президента да се вземат мерки.

„Добре сложени младежи са дошли с бял лист и са ги извели от сградата“, коментира пред bTV народният представител Тимур Халилов.

„Това се е случило следобед. Младежите са вътре. Не знаем кой ги изпраща. Не знаем какво са внесли и какво биха изнесли“, подчерта Халилов.

„Тук е целият архив на Ахмед Доган. Той живее тук от 20 години. Ние сме тук, за да призовем компетентните органи да вземат мерки. Не знаем кои са тези хора. Подадохме сигнал до полицията. До момента няма никой“, допълни народният представител.

„Ахмед Доган следва веднага да напусне летния и зимния сараи“, настоява от своя страна Папазов.

Очаквайте подробности!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук