сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      Настимир Ананиев: ПП-ДБ готвят нова сглобка с ГЕРБ

      На изборите за 47-о Народно събрание 840 000 души гласуваха. Хората, които гласуваха вдясно, припознаха коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ като носител на промяната. Тогава се оказа, че „Демократична България“ беше по-малкото зло, истинската алтернатива беше „Продължаваме промяната“. Това по някакъв начин не напрегнало колегите от „Демократична БългарияДемократична България.
      „Демократична България“ e центристко-дясно политическо обединение, съставено от
      „, които по някакъв начин все още продължават да дърпат „Продължаваме промяната“ надолу.

      Това каза в ефира на БТВ лидерът на „Волт“ Настимир Ананиев по повод отпадането на политическата сила от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“. Припомняме, че „Волт“ беше мандатоносител на „Продължаваме промяната“ при първото участие на партията в парламентарни избори,

      Ананиев отбеляза, че в сегашния парламент депутатите на „Продължаваме промяната“ намаляват драстично, за разлика от тези на „Демократична България“.

      „Волт“ искаше в коалиционното споразумение да е сложат няколко изрични текста. Едното е свързано с политики, другото е в листите да се сложат млади хора, до 39 г., да се даде път на някакво ново лидерство, което трябва да се случи. Третото ни искане – в коалиционното споразумение да се включат партии, с които да не си говорим в 51-то Народно събрание, беше проблемът. Тези партии са ГЕРБ и ДПС уточни лидерът на „Волт“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ