събота, 28.09.24
21.3 C
София
25 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Локомотив (Пд) с нов провал

      "Смърфовете" паднаха у дома от Крумовград

      Раздираният от проблеми Локомотив (Пловдив) загуби и от Крумовград. Футболистите на Любослав Пенев отстъпиха с 0:2 на „Лаута“ в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Точни за Крумовград бяха Серкан Юсеин и Матеус Енрике през първото полувреме.

      „Черно-белите“ имат сериозни проблеми, след като стана ясно, че Христо Крушарски се оттегля от клуба. Редица директори и треньори от детско-юношеската школа вече подадоха оставки.

      Отборът на Любослав Пенев вече е в серия от 4 поредни срещи без победа.

      Мачът започна равностойно, а в осмата минута, като по чудо, домакините не останаха с човек по-малко. Георги Каракашев влезе остро на Божидар Кацаров, но главният съдия Петър Кузев показа само жълт картон. Малко след това Ангел Лясков отне топката пред наказателното поле на противника, финтира двама в синьо и стреля, но над напречната греда.

      В 21-ата минута Матеус Eнрике шутира право в ръцете на Мартин Луков. Само 120 секунди по-късно гостите от Крумовград откриха резултата след светкавична контраатака. Момчил Цветанов пусна отличен пас към Матеус Енрике, който продължи към Серкан Юсеин и го изведе на отлична стрелкова позиция и халфът се разписа – 0:1.

      Натискът на футболистите на Атанас Рибарски продължи. В 32-ата Крумовград дори стигна до втори гол. Защитата на Локо (Пд) отново се пропука, от което Матеус Енрике се възползва и се разписа – 0:2.

      До почивката „смърфовете“ имаха само един шанс, но удар на Жулиен Лами беше спасен от Янко Георгиев.

      Още в първите секунди след почивката се стигна до ново неразбирателство в отбраната на „черно-белите“. Рафаел Фуртадо се озова сам срещу Мартин Луков, но не успя да го преодолее. В 65-ата минута малко не стигна на Локомотив да намали изоставането си. Христо Иванов получи пас в наказателното поле, финтира противник и шутира към долния ляв ъгъл, но гредата помогна на Янко Георгиев.

      В 68-ата късметът обърна гръб и на гостите, които също нацелиха страничния стълб – след изстрел на Диего Рапосо. До края „смърфовете“ направиха отчаяни опити да вкарат поне почетен гол, но без успех и Крумовград постигна втората си поредна победа.

      Отборът на Атанас Рибарски се изкачи до деветото място във временното класиране, изпреварвайки Локомотив (Пловдив), който вече е десети. Двата отбора имат по 12 точки.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ