Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Козмин Моци: Всяка победа дава по-голямо самочувствие, така че е важна

          Бившият играч на разградчани Козмин Моци се изказа при заминаването на отбора за Белгия преди следващия мач от Лига Европа

          „Новият формат е по-интересен и трябва във всеки мач да се борим за точки“ – това заяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци, който говори на Летище Варна при заминаването на разградчани за Брюксел. Там българският шампион ще гостува на Андерлехт в мач от третия кръг на основната фаза на Лига Европа. Срещата е насрочена за четвъртък, 24 октомври, от 22:00 часа българско време.

          „Отиваме да направим един добър мач и, както винаги, искаме да вземем точка или точки, защото всеки мач е важен. Новият формат е по-интересен и трябва във всеки мач да се борим за точки“ – започна Моци и добави по отношение проблемите в отбора: „Антон Недялков е с по-стара контузия, Пьотровски, Тошко Неделев, но той не е в групата. Горе-долу това са ни проблемите. Има и някои семейни проблеми, за съжаление, Иван Йорданов няма да може да пътува с отбора, но който излезе утре на терена, трябва да даде всичко за отбора. Георги Русев се възстанови, от два-три дни тренира с отбора, така че ще е на разположение на треньора“.

          „Всяка победа дава по-голямо самочувствие, така че е важна. Идваме след един мач в София, който не беше лесен. Надявам се да са готови за утре“ – завърши бившият футболист на разградчани.

          Треньорът на „зелените“ Игор Йовичевич заяви уверено, че целта утре е победа. „Това е голямо предизвикателство за отбора, характера, манталитета и тактиката. Лига Европа винаги е на високо ниво и смятам, че сме готови да покажем високо ниво. Всяка победа носи увереност. Излизаме с една цел – да спечелим. Трябва да се защитаваме и да атакуваме добре. Андерлехт е много силен, особено у дома. Най-важното е фокусът да е насочен към играчите, които пътуват. Вярвам, че имаме достатъчен ресурс да започнем добре, а ако се наложи промяна, ще направим“ – сподели наставникът.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions