Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Турция обвини кюрдската организация ПКК за атентата в Анкара, броят на загиналите нарасна на 5 – ОБНОВЕНА

          Турският вътрешен министър Али Ерликая обвини Кюрдска работническа партия (ПКК) за терористичния атентат срещу централата на турската отбранителна промишленост край Анкара, предадоха медиите.

          „„Веднага щом бъде потвърдено коя е терористичната група, това ще бъде обявено. Но ще кажа това, чухме и коментарите на министъра на отбраната. От самото начало начинът, по който е извършено нападението, видеото, което видяхме, сочи, че ПКК е извършила нападението. Това е нашата оценка“, заяви Ерликая, който актуализира броя на загиналите на петима души, а ранените са 22.

          „Осъждам това отвратително нападение. Нашата борба ще продължи с решителност и категоричност, докато не бъде неутрализиран и последният терорист. Нека Бог се смили над нашите мъченици. Пожелавам бързо възстановяване на нашите ранени“, каза вътрешният министър.

          По-рано на 23 октомври турският вътрешен министър Яшар Гюлер също обвини ПКК за нападението, но не представи доказателства.

          „Всеки път даваме на тези мошеници от ПКК наказанието, което заслужават. Но те никога не се вразумяват“, каза Гюлер. „Ще ги преследваме, докато не ликвидираме и последния терорист“.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions