четвъртък, 03.10.24
23 C
София
23 C
Пловдив
22.1 C
Варна
Search Suggestions

      В помощ на украинските майки и деца: Център за настаняване в Перник се нуждае от ремонт

      Организацията Гората.Бг създава „Прегръдки от България“ – център за подкрепа и настаняване на 70 до 100 майки с деца. Центърът се намира на 20 минути от София, в Перник, на спокойна и зелена улица, с площ от 789 кв. м. жилищна площ и 800 кв.м. хубав двор.
       
      Да бягаш от война, за да спасиш живота на децата си е ужасно, да не знаеш къде отиваш, да нямаш дом, да не знаеш къде ще спи детето ти. Това публикуваха на страницата си във Фейсбук от Гората.БГ.

      „Не можем да спрем войната, но можем да помогнем на стотици майки и деца, като им осигурим дом, като им помогнем с документи, с психологическа подкрепа, като им помогнем да имат работа и всичко нужно за децата им“, пишат те.

      „Затова създаваме „Прегръдки от България“ – център за подкрепа и настаняване на 70 до 100 майки с деца, където ще се чувстват спокойни, ще имат подкрепа, храна, топлина, уют и приятелски протегнати ръце, за да изградят живота си отново“, допълниха от организацията.

      Центърът се намира на 20 минути от София, в Перник, на спокойна и зелена улица, с площ от 789 кв. м. жилищна площ и 800 кв.м. хубав двор, вчера 25 прекрасни Хора, започнахме ремонтите, обзавеждането и всичко нужно, влагаме сърце и душа и ще стане чудесно!

      За да стане чудесно имаме нужда от подкрепата Ви, нужни са ни мебели, техника, други неща, евентуално средства, ако можете да дарите и подкрепите.

      Ето списък с необходимите неща и как може да помогнете: https://docs.google.com/…/1FpvNZo5WBEQ7y2d6xC…/edit…
      (За дарения по списъка: Андреа на телефон 0895 46 73 63)

      Можете да дарите и средства с основание „ПОДКРЕПА ЗА МАЙКИ С ДЕЦА“:
      Банков път:
      IBAN: BG74RZBB91551011840078
      Титуляр: Фондация „Гората.бг“
      С карта, чрез всеки от PayPal бутоните тук:
      Чрез PayPal, с всеки от PayPal бутоните тук:
      Благодарим Ви, с Вашата подкрепа ще помогнем на първите майки и деца до броени дни!
      Изказваме дълбоки благодарности на Grohe Bulgaria, които поемат нужното за всички 8 бани, както и на Matrax, които дариха 60 чисто нови матрака, висок клас и 70 възглавници, на Transpress и Green Courier, които ще превозят всяко дарение безплатно.
      Благодарности и на всички доброволци за труда и сърцето, което влагат! Благодарности на всички Хора, за подкрепата и съпричастността към майките и децата, бягащи от война и към нашата кауза „Прегръдки от България“!
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

      Search Suggestions