понеделник, 23.09.24
4.8 C
София
12 C
Пловдив
15.3 C
Варна
Search Suggestions

      Илон Мъск идва в България през април, запази маса в ресторант в Белоградчишко

      Вчера световноизвестният милиардер Илон Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, а днес вече планира пътуване в местността.
       
      Както изглежда, той смята да посети България през май догодина.

      Новината беше съобщена от ресторант, който се намира в белоградчишкото село Стакевци.

       
      На „Фейсбук“ страницата на ресторанта се появи загадъчно съобщение:

      „Добра нощ, приятели! И незабравима! Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци! Каквото зависи от нас, за да впечатлим тези хора, ще го направим и ще дадем най-доброто от себе си, както винаги! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме търпение да видим способна ли е тя да придаде на региона по-приветлив вид, за да посрещнем тези гости с високо вдигната глава, а не да се червим като домати“, пишат от ресторанта.

       
      „Имаме около 5 месеца, което смятаме, не са никак малко време, за да се асфалтира поне главната улица на нашето разбито село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не веднъж е поставял под съмнение решението ни да се върнем тук, у дома в България, и да развиваме този скъп за нас регион“, допълват от заведението.
       
       
      След това новината бе споделена и от Министъра на туризма Илин Димитров, който обяви, че ще покани основателя на „Tesla“ и „SpaceX“, скед като Мъск се изказа изключително ласкаво за снимка на Белоградчишките скали, която той сравни с кадър от видеоигра.
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ