неделя, 29.09.24
11.4 C
София
16 C
Пловдив
17 C
Варна
Search Suggestions

      Обезобразеното 5-годишно дете: Бащата ще види сина си за първи път след изписването му

      Бащата на обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив ще види сина си за първи път след изписването му от болница. За нанесеният тормоз са обвинени майка му и нейният приятел.

      „Днес по-късно предстои да се направи среща между бащата и детето. То е под закрила. Още докато беше в болница, на майката и бащата е връчена заповедта, с която беше настанено в центъра. В документа е отразен адресът, на който се намира момченцето. Затова няма как родителите да не знаят къде е“, обясни в ефира на Нова началникът на отдел „Закрила на детето“ в Пловдив Гергана Тошкова.

      Тошкова уточни, че докато детето е било в болницата бащата казал, че не се притеснява, защото има кой да се грижи за сина му и смята, че се полагат добри грижи за него.

      „Центърът има вътрешен правилник и освен 5-годишното момченце, в него живеят още 14 деца. Достъпът на външни лица по всяко време не е подходящ. Освен това, директорът на РЗИ – Пловдив е издал заповед за противоепидемични мерки. Затова като цяло достъпът до социалните услуги от резидентен тип е ограничен”, посочи Тошкова.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ