Search Suggestions
      петък, 18.10.24
      Search Suggestions

          РАЗБИХА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА В ПЛОВДИВ

          Престъпна групировка беше заловена от пловдивската полиция, съобщи БНР. Бандата е извършвала тежки криминални деяния, свързани с палежи, опити за убийство и други насилствени методи за „изчистване на сметки“.
          Групировката е действала в Пловдивска област, а подробности по случая ще бъдат съобщени от главния секретар на МВР – Пловдив Светлозар Лазаров, окръжния прокурор Румен Попов и директора на Областна дирекция на МВР – Пламен Узунов.
          Задържани са четирима души от поръчковата банда, а на трима от тях са повдигнати обвинения за палежи на общо три автомобила, един от които на шефката на медицинския център на Атанас Червенков – Райфъла – Павлина Хараланова. За евентуален поръчител на престъплението се счита именно бизнесмена Червенков, който полицията обяви за общодържавно издирване.
          В процес на доизясняване е дали групировката, заловена в Пловдив, стои зад поръчковото убийство на Димитър Стоянов – Лудия, който беше застрелян на 14 януари пред дома си. Стоянов е майстор на бойните изкуства и е собственик на заложна къща в града. Преди дни главният секретар на МВР обяви, че има пълната информация по случая „Лудия“, но не обяви никакви подробности по темата.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions