петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА 2015 ГОДИНА

      Часът на Земята е най-голямата природозащитна инициатива в света. Тази година на 28 март за един час хора по целия свят ще изгасят осветлението си точно в 20:30 часа.
      В рамките на този един час голяма част от хората по света символично изгасят осветлението в домовете си. Знакови сгради също се присъединяват и притъмняват. По този начин се опитваме поне за един час целият свят да сме по-единни и да отправим послание за по-светло и устойчиво бъдеще на планетата.
      Тази акция е най-мащабната в света. Началото й е поставено през 2007 година. Този един час не е случаен. Той обединява глобалното общество. В същото време дава възможност на всеки един човек да осъзнае какво влияние имат малките постъпки върху планетата и какво можем да направим, за да се справим с климатичните промени.
      В България Часът на Земята 2015 се посвещава на реките, които са преграждани, изкопавани, унищожавани. Още повече, че постоянните наводнения и преливането им, ни показват какво означава да нарушаваме равновесието на природата.

      Часът на земята не е просто един час на тъмно! Той е много повече! Той е надежда и обединение на човешкия вид в помощ на планетата. Включете се и Вие! Изключете светлините на 28 март точно в 20:30 часа до 21:30 часа. Заедно можем да променим бъдещето!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ