понеделник, 30.09.24
9.8 C
София
16 C
Пловдив
12.5 C
Варна
Search Suggestions

      Искра Михайлова: Живеем в исмислен свят

      Искра Михайлова, кандидат за кмет от ПП „Възраждане“ за Стара Загора сподели в следобедният блок „Делници“ планвете им за изборната надпревара.

      Според нея „Нашата община е феодално владение“ и нещата трябва да се променят незабавно с адекватна на положението програма.

      Кандидатът за кмет на Стара Загора смята, че тяхната партия превъзхожда с желанието си за истината: „Ние ще говорим за неща, който никой не посмя да проговори.“ Защото според нея най-големият проблем до сегав управлението на града е бил прозрачността.

      Това е причината, тя да смята, че „Живеем в измислен свят“, защото никой не знае за проблемите вътре в общината – наяве са само тези, който се забелязват отвън и от всички. „Трябва да се влезе в общината, за да излязат наяве всички проблеми, защото няма прозрачност.“

      „Нашата кампания наситина ще е сред  хората… Аз искам да чуя мнението на засегнати хора от обществото. Трябва да сме до хората“ каза още тя.

      Последното, което тя си пожела в края на предаването е, че иска ревизия на всичко в общината за едно ново прозрачно начало.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ