неделя, 29.09.24
14 C
София
24 C
Пловдив
21.8 C
Варна
Search Suggestions

      Шефът на „Сиела Норма“ за машините: Ние сме малки, не можем да извиваме ръцете на ЦИК

      „Надявам се това да бъде сделка между ЦИК и „Смартматик“, ако имат нужда, аз съм казал, че ние абсолютно безплатно ще помогнем в тази сделка, но само ако но помолят“. Това каза Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „Сиела Норма“, в ефира на бТВ.

      Тодоров каза, че лично е съдействал за среща между служебния кабинет и представители на „Смартматик“. Не бягаме от отговорност, но не искаме да бъдем потърпевши, уточни той.

      Директорът на „Сиела Норма“ отново повтори, че фирмата не може да си позволи да загуби 7 млн. лв. От думите му стана ясно, че най-вероятно ще са на загуба 500 хил. лв. и ще го преглътнат заради упреците, че искат да провалят изборите.

      На въпрос дали извиват ръцете на правителството той отговори: „Ние сме толкова малки, че не можем да си помислим да извиваме ръцете на когото и да било. В историята на България огромни компании изчезват, като воюват с държавата. Как да си го помислим“.

      Той призова ЦИК да ускори приключването на досегашния договор, по който им дължат 43 млн. лв. с ДДС. Малко е като експеримент –  ние докога ще издържим и кога банкерите ще дойдат да ни опишат имуществото, коментира Тодоров.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ