София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Александър Симов: Йончева удари моралното дъно

"Оказа се, че всичките й каузи са театър, а битките - грандиозна измама"

16 дниПолитика 17 Васил Василев

"Елена Йончева удари моралното дъно. Още ми е трудно да го повярвам. Не искам да го вярвам, но думите й са пред очите ми - тя приемала номинацията на ДПС като признание за свършената от нея работа. И ми стана болезнено ясно, че ще я видим като кандидат от тяхната листа. Но това е неин проблем. Морален, етичен, политически, но неин". Това написа в профила си във фейсбук бившият депутат от БСП Александър Симов по повод новината, че структурата на ДПС в Благоевград е номинирала Елена Йончева за листата си за европейските избори на 9 юни.

"Оказа се, че всичките й каузи са театър. А битките - грандиозна измама. Десетки социалисти ден и нощ работеха за нея, защото мислеха, че тя води след себе си ново разбиране за политиката. Всичко това днес вече е в руини", пише още Симов и продължава: "Йончева предаде доверието на толкова много хора, че чак е болезнено. Тази, която трябваше да е символ на битката за различна страна се оказа марионетка на паралелната държава", сподели още Симов.