София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Адв. Хаджигенов: Европарламентът работи по темата "България", дали сме данни за корупция (ВИДЕО)

Коментар в ефира на "ЕвроДикоФ"
46 мЕвроком 10955

В рентгена се вижда ясно, няма как да внесеш кюлчета злато и пачки и да не се видят на рентгена на НСО. Освен това снимките на Бойко Борисов са правени в периода на 2-3 години, всички знаят коя е "Мата Хари" при цялата му потентност и сигурно тази дама е по-чест посетител от другите. И в НСО знаят, и Борисов знае коя е жената. А тези пачки и кюлчета стоят в леглото по една единствена причина - потентността на премиера е пунта мара, затова е нужен стимулант. Той ги държи там веднъж, защото му е пълна касата и не се събират там, втори път - трябват му. Това коментира адв. Николай Хаджигенов от "Отровното трио" в ефира на "ЕвроДикоФ" по повод интервюто на премиера Бойко Борисов за изданието "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

"Борим се за хляба и черния хайвер, междувременно правим революционни комитети, готвим се войната да продължава с други средства, утре ще пътуваме с Арман Бабикян в Русе, Велико Търново, Ловеч. Революцията изисква жертви", коментира той за протестите.

"Екипът ни ще е съставен от всевъзможни цветове. В момента европейският парламент се е захванал изключително масово и задълбочено да работи по темата "България". Протестът успя да покаже, че проблемите на дребна България са огромен проблем на Европейския съюз. Ние взехме участие в още закрити срещи, които ненапразно не са обявени - корупция, върховенство на закона, свобода на медиите. Преди седмица с нас се свърза ОЛАФ и те ни помолиха да изпратим каквито доказателства имаме конкретно за кражби на европейски средства. Съвместно с "Биволъ" изпратихме всичко, което имаме, а ще изпратим и още", допълни адв. Хаджигенов.