София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Антон Кутев: Дъщеря ми и Национален младежки форум не са взели 1 стотинка от ММС

ММА борците се занимават с политика, защото печелят повече от политика, отколкото от спорт, заяви той
1 месецПолитика 12 Антоанета Начева

"Дъщеря ми е била в национален младежки форум, тя е била в качеството си на представител на БСП. Дъщеря ми не е взела стотинка, нито младежкото обединение на БСП от ММС. Кралев ни будалка. НМФ е участвал през 2020 г., а дъщеря ми го напуска през 2019 г. - има разлика. 220 000 са по програмата за борба със зависимостите, а другите вече са издръжката на федерацията, плюс допълнителни програми за оборудване, общо всичко е над 1 млн. лв. Табличката, която той поакзваше, че те били в долната 1/3 под неговата 1/3 са почти половината федерации по карате, колоезденето, т.е. неслучайно ако сложиш колко хора обучава той трябва да е най-отдолу.", заяви Антон Кутев в ефира на NOVA.

"Изкарах 1 час в ММС и разбрах няколко неща, защо ММА борците се занимават с политика, защото печелят повече от политика, отколкото от спорт. ", отсече говорителят. 

"Кои са неговите хора и как станаха негови? Как може в ММС да има "негови хора". Нормално ли е министър да влезе в министерството и да има "свои хора". В ММС бях, за да разгледам проблема, крайно време е да скъсаме с този начин на упарвление и аз като говорител на правителството съм се заел с този ангажимент.", категоричен е Кутев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!