София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Борисов: За да опровергая Радев, ето какво казва Международният валутен фонд за България (ВИДЕО)

Извънредно заседание на Министерски съвет
4 чЕвроком 3199

Международният валутен фонд одобрява по-големите разходи на правителството в отговор на кризата, свързана с пандемията от Covid-19. В доклад на Фонда за България се казва, че увеличаването на пенсиите и заплатите в публичния сектор е мярка, която ще е от помощ за овладяване на кризата. Аз винаги вярвам на международните и финансови икономически институции. Това стана известно от заседанието на Министерски съвет, което беше качено в официалния профил на премиера Бойко Борисов.
 
Необходимо е всеки ден да се опровергават лъжи и манипулации, които целят да плашат хората и да създават усещане за катастрофа. Преди днешното правителственото заседание казах на министрите, че мерките, които взехме през последните месеци, са изключително правилни. Затова ние ще продължим в същия дух и ще помагаме на всеки един българин, пише още Борисов.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!