София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Бойко Рашков: Физически са унищожавани материали от СРС-та (ВИДЕО)

Вицепремиерът и вътрешен министър обясни механизмът за подслушване в ефира на "ЕвроДикоФ"
44 мПолитика 2375 Ивана Иванова

Искам да изчакам говорителите на бившия премиер Бойко Борисов. И той се е изказал и говори за плод-зеленчук в неговия типичен изключително интелигентен стил: да говори за мисирки, тулупи. Той вече няма думата и няма да се съобразя с тях. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в ефира на "ЕвроДикоф". 

"Не са направени опити за унищожаване на доказателства. Физически са унищожавани материали, събирани до формирането на това правителство, които материали са резултати на СРС. Този факт трябва да говори достатъчно много за българския народ", обясни Рашков. 

"Премиерът от Банкя каза, че няма как да не може да се установи дали има или няма използвани СРС-та по отношение на политици, защото в тези технически средства остават следи. Очевидно Борисов не е наясно с механизма. Нека да кажем, че ние двамата с теб (Сашо Диков) сме на работа. Непосредствено да се слуша и нашият разговор, това се възприема слухово и ако намерят за необходимо може да го отразят някъде, 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!