София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Бойко Рашков извади документи: Бойко Борисов е заплашвал свидетел по дело (НА ЖИВО)

Коментар в "ЕвроДикоФ"
11 чПолитика 14053

Никой не е казал, че Борисов яде хора. Смисълът беше различен. Не може ли той да каже нещо смислено. Аз направих преразказ какво ми каза един човек в Министерството на вътрешните работи, но ето как той се държи пред неговия екип. Борисов много добре знае за какво говоря. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.

„Една седмица толеранс имах, за да мога да събера материали, тъй като става дума за случай от преди 10 години. (…) Един експерт заяви, че обявявам неща, за които нямам доказателства. Ето доказателствата“, допълни той и подчерта, че Борисов е отправял заплахи към свидетел по дело.

"Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машините в месокомбината работят на пълни обороти. Жена ти няма да разбере, че тя яде твоето месо“, се посочва в сигнала.

„Самите показания са много объркани. Някъде дори не се знае какво иска да каже. Първият разпит на този човек е пред съдия Ушев. Бих насочил вниманието на зрителите към досъдебното производство от 2009 година, където има данни за извършено престъпление на един от министрите. Борисов се е застъпил за своя министър и за да не отиде на съд е принуждавал този човек да оттегли своите показания, които ако бяха останали, този министър щеше да влезе в затвора.“, допълни Бойко Рашков.

По-късно свидетелят е променил показанията си.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!