София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Д-р Дариткова: Винаги сме държали да има масово участие в изборите, за да има легитимност

Тя посочи, че предизборната програма на ГЕРБ за Смолян е изпълнена
3 мЕвроком 368

Изпълнили сме предизборната ни програма на ГЕРБ за Смолянска област от 2017 година. Затова сега можем да поемаме нови ангажименти. Няма от какво да се срамуваме, заяви пред общинските ръководители на партията д-р Даниела Дариткова, председател на Парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание и на общинската структура в Смолян. Това съобщиха от ГЕРБ – Смолян.

Д-р Дариткова отбеляза, че за първи път предстои да се проведат избори в извънредна епидемична ситуация.

„Кампанията предполага пълна мобилизация, защото от една страна е предизвикателството да опазим живота и здравето на гражданите. Това ни е основната грижа. От друга страна ние самите се борим за максимална изборна активност. Въпреки спекулацията, че ГЕРБ разчита на минимално участие, напротив - ние винаги сме държали да има масово участие в изборите, за да има легитимност на избора. Очаквам от всички да се готвим за тази кампания по начин, който да стигне до всеки, без да нарушаваме мерките и правилата, а и да успокояваме съгражданите си, че участието им в изборния процес ще бъде гарантирано от държавата, че е с правила, които няма да позволят точно по този начин да се разпространи заразата“, каза д-р Дариткова.

По думите й за ГЕРБ в Смолян предизвикателството започва още на 28-ми февруари, защото тогава са изборите за кмет на община Баните.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!