София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Иван Габеров: Събудете се от този „Оруелски сън“ с джипката, поцинкованата кофа и мизерията (ВИДЕО)

Разказвам Ви един сън, защото сте заспали, добави той
38 сИзбори 2021 2272

Българската държава трябва да създаде комитет за получаване на гражданство, който да не е обвързан от партиите. На мен българина от най-далечната част на света ми е по-близък от дебелия брюкселски чиновник. Това заяви в предаването „Делници“ на Телевизия Евроком Иван Габеров от ПП „Благоденствие - обединение - градивност“. Според него по този начин ще се решат множество проблеми в нашата страна.

„Ако не се събудите от този „Оруелски сън“ (визира писателя Джордж Оруел – бел.ред.), в който живеете в момента, никога няма да изживеете това, което аз ви разказвам, а ще продължите да се възмущавате от „джипката“, от поцинкованата кофа, от мизерията по улиците и всичко, което ще Ви накара да изпитате мерзост. Разказвам Ви един сън, защото сте заспали, а за съжаление и аз хъркам покрай Вас“, посочи Габеров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!