София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Изгоненият от Костадинов журналист: Действията на "Възраждане" бяха организирани и нарочно (ВИДЕО)

Ралица Фичева изрази възмущението си от липсата на реакция от колегите ѝ в залата

4 чОбщество 1040 Николай Парашкевов

"В нито един момент не ми мина тази мисъл. Бях абсолютно категорична, че докато той е там, а коелгите се опитват да вземат информация от него, аз ще съм там", това заяви журналистът от "Дневник" Ралица Фичева след скандала в БТА с "Възраждане" и Костадин Костадинов.

Тя изрази възмущението си от липсата на реакция от колегите ѝ в залата.

Фичева подчерта, че е присъствала на импровизирания брифинг на лидера на "Възраждане" пред сградата на телеграфната агенция малко след скандала.

Според нея действията на партията са организирани и са били направени нарочно.

"Докато в самата наша общност колегиална ставаме свидетели на това, което става всеки път с надвикване и липса на подкрепа, правилата трябва да бъдат наложени от организаторите на събитието", каза тя за проблемите  при провеждане на пресконференциите у нас.

Тя заяви, че се чувства чудено да работи в медията "Дневник", въпреки че тя се спонсорира от фондация "Америка за България".

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!