София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Корнелия Нинова: Няма да бъда кандидат за президент, няма война с Радев

Коментар на председателя на БСП
1 мЕвроком 932

Няма да бъда кандидат за президент, нито имам намерение. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ.

Според нея другата голяма манипулация, която се внушава на обществото е, че има война между президента и БСП.

"Излязохме двамата публично пред всички вас заявихме: "Няма такова нещо". След това президентът направи заявката си за втори мандат с Илияна Йотова като вицепрезидент, веднага се започна: "Ето БСП е изненадана, тя е поставена в ъгъла". Излязох и казах: знаех за това изявление на президента. Знаех кога и какво ще каже. Следователно не сме изненадани. Второ, поздравих го за този ход. Така се прави и в това време се прави, за да разсее внушенията, че ще прави собствена партия и ще къса от БСП. Най-вече гледайте действията, а не думите на манипулаторите", заяви още лидерът на БСП.

Тя обърна внимание, че по някои закони след като БСП се изкаже, след това президентът със същите аргументи връща законопроекта с вето и социалистите го бранят.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!