София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Любен Дилов: Предлагам Комисията за ревизията да бъде постоянна

Провежда се заседание на новоизбраното Народно събрание

Предлагам Комисията за ревизията да бъде постоянна. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ - СДС Любен Дилов по време на дебата по създаване на Временна комисия по ревизията.

"Най-вероятно групата на ГЕРБ-СДС ще подкрепи тази комисия. Четейки нейния текст, у мен се пораждат две опасения. Едното е, че или този акт, който предстои да извършим, се прави изцяло с пропаганден характер, или не е добре обмислен. Мащабността на работата е такава, че тя няма как да бъде свършена в рамките на три месеца. Правя предложение тази комисия да бъде постоянно действаща", каза още Дилов.

Според него трябва сериозно да се помисли какъв ще бъде експертният състав на тази комисия. "Искаш ли нещо да не се случи, създаваш парламентарна комисия. Нека да я направим, но да помислим за административния капацитет за времето и мястото, където ще работи", допълни още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!