София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Мария Бакалова: Мислех си, че мечтите не се сбъдват, благодарна съм, че Холивуд не ме изплю

Младата българска звезда, пленила световната сцена, с разказ за пътя си до успеха
6 сКултура 326 Златина Петкова

"Винаги съм си мечтала да работя възможно най-много. Даже не мога да кажа, че е било да отида в Америка, Холивуд или нещо такова. По-скоро си мечтаех за Дания, за скандинавско кино, Холивуд някак беше невъзможен. Бях здраво стъпила на земята, реалист, мислейки си, че мечтите не се сбъдват", признава младата изгряваща актриса, пленила Холивуд пред bTV.

Мария Бакалова сподели, че упоритата работа е причината хората да повярват в нея.

"Все още се чувствам все едно сънувам. Надявам се да мога да снимам, надявам се да продължавам да работя, надявам се много хора от България или региона да започнат да работят по големи продукции, които само си гледал на кино и си си казвал: "Егати якия филм!". Искам един ден да бъда част от това", споделя още Бакалова.

Талантливата актриса беше и категорична, че когато хората гледат успеха й, не би следвало да завиждат, а да се вдъхновяват от него и да си казват, че щом тя може, могат и те.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!