София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: У нас ще дойдат ваксините, когато последният американец и европеец си постави такава

Коментар на експерта по национална сигурност във фейсбук
34 сVox Populi 561

И за да разберете, че не съм антиваксър, а антитерорист, който вярва, че с терористи отвлекли страната ни не трябва да се преговаря, ще ви разкрия и още по-сериозна информация!
Българското наркоправителство, направи две ударни "инвестиции" с предварително плащане на стотици милиони долари, с които да получи индулгенция от корумпираните европейски и световни "лидери". Едната такава инвестиция се отнася за далечното ни бъдеще и напълно гарантирани скромни военни възможности с дузина хвърчиплочници , а другата уж инвестиция е в предварителното плащане на "ваксини за Ковид" към точно определена фирма! По този начин и с няколко други подобни политически инвестиционни проекта, българската мафия си осигурява комфорт и дълголетие в управлението на европейската ни престъпна кочина, превърната в перачница на еврофондове и всякакви престъпни капитали.
Малката мръсна Швейцария на Балканите! /авторски патент/
-------------------------------------------------------------------
И освен, че има да чакаме дълго, платени вече, няколко древни американски самолети, се оказва, че ще чакаме докато уврем и за вече платените ваксини. Искам да успокоя както противниците, така и поддръжниците на ваксинацията, че в България ще дойдат ваксините, когато последния американец и европеец си постави такава т.е. според възможностите за производство - след около три години. Когато тези години изминат, дори и по-рано тази платена ваксина ще бъде археология, по подобие на самолетите ни. Важно е да си плащаме, а какво ще получим е друга тема! Сериозна.
-------------------------------------------------------------------
И понеже много се преекспонираха доставките на разни хладилници ще ви кажа, че те дълго ще бъдат полупразни, защото ние не плащаме за себе си, а за да живеят европейските и американски граждани - единствени достойни за живот на планетата Земя! Ценности да видиш. Всичко това вече няма значение, защото в цялата световна история бедните хранят богатите, макар, че богатите винаги са били по-бедни и от бедните, но това е друга тема. Тъжен свят!
Можеха поне да ни благодарят за парите и, че сме готови да умрем от чакане заради тяхното благополучие. Но, нейсе!
Николай Марков