София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Методи Андреев: Гешев и мутрата от Банкя трябва да лежат в затвора (ВИДЕО)

Бившият депутат с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
19 мПолитика 1053

Ако мъничко имат чувство за отговорност пред държавата Иван Гешев, ВСС, мутрата от Банкя, цялата шайка, която ни доведе до този срамен факт, който САЩ ни посочват, но те не ни го посочват дипломатично, а с цялата грозота, тези хора още утре трябва да си подадат оставките. Ако не си подадат оставките, ако ние не заведем дела срещу тях като държава и те не влязат в затвора, то нашата държава завинаги ще бъде компрометирана. Това коментира бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Те коментираха и факта, че САЩ обявиха, че Васил Божков е подкупвал настоящ политически лидер. "Той Бойко Борисов днес е бил при Херо Мустафа. Той с чекмеджетата, кюлчетата, Мата Хари. Всичкото това не е разследвано и няма желание да бъде разследвано", обясни той.

С колегата Методи Андреев и Петър Славов от „Групата за натиск“  питаме ББР през 2016 г. какви кредити са давали на малки и средни предприятия. ББР тогава все пак е спазвала някакво минимално приличие. Идва ковид- кризата и точно тогава те форсират кредитирането на големи компании. Всички са свързани с когото трябва. Тогава ги предупредихме, че трябва да кредитират малки фирми.

Има универсално решение - да се приеме таван за кредитите. По-големи кредити не трябва да има. Много хубав въпрос е дали ще бъдат върнати сегашните кредити и какви са обезпеченията. Оказа се, че лихвите не са много високи. Има ли гаранции за връщането на тези кредити?  Да не се окаже, че за малките фирми,  лихвите са били по-високи за разлика от специалните фирми.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!