София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Нинова: Ще питаме членовете си с кои партии да влезем в управленска коалиция

"Внесохме 10 хиляди подписа и целта ни е да бъдем първа политическа сила"
5 сПолитика 202 Ивана Иванова

БСП ще реши с вътрешнопартийно допитване с кои партии да влезе в управленска коалиция след изборите. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като заедно с всички водачи на червени листи внесе документите за регистрация в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април.

Внесохме 10 хиляди подписа и целта ни е да бъдем първа политическа сила, каза Нинова.

Тя обясни, че ще продължи с политиката, която провежда, а тя е борба със задкулисието, като няма да допуснат лобистки, групови или частни интереси да изкривят волята на хората въведохме прекия избор и ще продължим с тази политика. "Хората, които ни овластят, трябва да решат каква партия искат. Единствено членовете и симпатизантите ни ще решат каква коалиция искат - партиите, които влязат в парламента", каза още тя.

"До седмица БСП ще подреди и пълните си листите и ще започне представянето на платформата си. Тя е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, икономика, а мерките са за решаване на един от най-важните проблеми - демографската катастрофа," обясни Нинова.

"Напрежението в партията започва да се преодолява с подредбата на листите в областните съвети". Тя очаква позитивна и конкретна кампания, съобразена с мерките, чрез използване на електронните медии.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!