София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Петър Клисаров: Демократите казват, че хората са прости

Коментар на председателя на ПП “Пряка демокрация”
9 сПолитика 290 Златина Петкова

“Партиите, с които мислехме да се коалираме, казаха, че са против пряката демокрация”, заяви в предаването “Делници” лидерът на ПП “Пряка Петър Клисаров. Клисаров обясни още, че десни партии като “Да, България” са заявили, че отказват такова обединение,  защото именно са против прякото упражняване на демокрацията. Според госта това означавало, че демократите смятали, че хората са прости.

“Ако Борисов се беше кандидатирал за президентските избори, той можеше да изкара още два мандата и след това щеше да е късно да му се търси наказателна отговорност”, обясни още Клисаров.

Лидерът на “Пряка демокрация” коментира и различни проекти, изпълнявани от предишното правителство. Той изтъкна, че хаосът е създаден от ГЕРБ и че Даниел Митов не е лицето, което ще спаси бившата управляваща партия от потъване.
Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!