София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Пламен Христов, ВОЛЯ: Всички софиянци да махнем това, което е старо

Кандидатът за кмет на София с апел към избирателите

Пламен Христов, ВОЛЯ: Всички софиянци да махнем това, което е старо

Кандидатът за кмет на София с апел към избирателите

8 месецаИзбори 2019 3 Боряна Райчева


Мисля, че е време софиянци да видят нещо ново. Ние искаме нещата да се случват веднага, да обединяваме около себе си екип от истински специалисти. Трябва всички софиянци да махнем това, което е старо. Ние трябва да махнем всички, които са в общината просто, за да получават една заплата, а не да мислят за благото на гражданите. Това каза кандидатът за кмет от ПП ВОЛЯ Пламен Христов в предаването "Делници".

"Президентът Румен Радев трябва да ни подкрепи най-вече, защото е генерал, и защото точно това каза в речта си пред Народното събрание. Той каза, че ще подкрепи всеки, който е достоен политик. Аз мисля, че съм точно такъв", каза още Христов.

Кандидатът за кмет сподели, че са преценили, че имат достатъчно опит и тогава от бизнес средите се прехвърлихме в политиката.

На въпрос на водещия Николай Колев как ще се случат всички тези обещания Пламенм Христов отговори, че справянето с проблеми е един дълъг процес. "Ако влезем в детайли няма да можем да дадем конкретни решения и няма да ни стигне времето, а искам нашите зрители да преценят начина ми на мислене", добави още той.

Преди 3 години отнеха имунитета на Пламен Христов. Той коментира, че тази акция е била нарочно направена и целият този процес е бил именно, за да им се покаже да внимават.

"Имам управленски опит, управлявал съм хиляди хора на висш мениджърски пост с бюджет от десетки милиони. Познавам и проблемите на хората, през тези години в бизнеса с лекарства виждам колко пари отделят и пенсионерите за лекарства", категоричен бе кандидатът от ВОЛЯ.

"Моят апел е към избирателите, които са се отказали да гласуват и да се борят, защото нямат избор, защото нямат кого да изберат. Точно тези хора аз се опитвам да убедя, че имат избор и има един човек, който могат да изберат", коментира Пламен Христов.