София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Приятел на Андрей Монов: Знаех, че Полфрийман е напуснал страната, това се случи още преди два месеца

Според Димитър Кръстев е изненадващо защо информацията излиза чак сега
6 сОбщество 128 Златина Петкова

„Аз знаех, че Полфрийман е напуснал страната. Интересно е защо информацията излиза два месеца след случката. Не мога да коментирам дали той е бил принуден да го направи. Радвам се, че този човек няма да застраши друг живот”, заяви пред “Нова телевизия” приятелят на Андрей Монов - Димитър Кръстев. Той добави, че според него Полфрийман не се е поправил.

„Смятам, че всичко приключи. Той е платил само 7 хиляди лева от кръвнината. Пари, които е заработил докато е бил в затвора”, обясни още Кръстев.

Кръстев казва, че споменът за Андрей го кара да се бори с несправедливостите и да бъде по-добър човек. Според него не е редно цената за отнемането на човешки живот да е 11 години и 9 месеца в затвор.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!