София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Проф. Александър Томов: Няма лице на промяната, има лидер и това е президентът

Председателят на Движение "Коалиция ЗАЕДНО за промяна“ заяви, че 40% от хората още не са решили за кого ще гласуват
47 сПолитика 301 Златина Петкова

“Десет години управление на Борисов стигат. Хората вече искат промяна. Това, което знаем е, че 40% от хората все още не са решили за кого да дадат гласа си”, заяви пред БНТ председателят на  "Коалиция ЗАЕДНО за промяна“ професор Александър Томов.

Томов обясни, че за изминалите десет години страната е изостанала много и затова "Коалиция ЗАЕДНО за промяна“ искала на първо място промяна. В същото време обаче политикът призна, че в настоящия момент нямало лице на промяната.

“Може би има лидер на промяната и това е президентът, тъй като той постоянно говори за тази промяна”, изтъкна Томов. Той заяви още, че очаква да се появят все пак няколко нови лица, свързани с промяната, като посочи, че едно от тях ще е и неговата партия, но те не трябвало да са единствени.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!