София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

ПЪРВО В "ЕВРОКОМ": ПП ГЕРБ внесе в СГС искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков

Делото е образувано и разпределено на съдия – докладчик
3 чПолитика 1017

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от магистрала „Хемус“. Делото е образувано и разпределено на съдия – докладчик.

Между 30% и 40% от парите, отпускани за строителството на магистрала "Хемус", са се "връщали" в ГЕРБ, заяви в началото на януари вътрешният министър, а от ГЕРБ обявиха, че ще подведат Рашков под съдебна отговорност заради твърденията му: 

За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателества за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си!
Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по - ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня, с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев, заявиха в позиция от ГЕРБ. 
 
В случай, че спечели делото срещу министъра на вътрешните работи, партията ще дари средствата на деца на служители на МВР, загубили живота си по време на изпълнение на служебните задължения, обяви Десислава Атанасова от ГЕРБ. 
 
 
 
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!