София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

РАЗЕДИНЕНИЕТО Е СИЛАТА НА МУТРИТЕ

Коментар на Елена Гунчева
13 сVox Populi 464

Ясно е, че народът е обезверен и отчаян. Ясно е, че в момента се прави геноцид срещу българския народ. Само на дебилите не е ясно, че ни управляват едни престъпници, които превърнаха Родината ни в перачница на пари и местопрестъпление. Някой нещо неразбрал?!!?
И тяхната сила е нашето разделение. Слагат удобни на тях подлоги да оглавяват протести и организации, че даже и партии. Хората се отчайват, че няма никой свестен. Ами има, ама се замислете защо мутрите не оставят пари на бизнеса и на свестните, защо тези, които не могат да се купят и да се притиснат, биват смачквани от държавната машина и дори арестувани.
Защото нито протести, нито партии, нито организации се правят без пари. Може да джафкаме колкото си искаме, но за сериозни протести си трябват пари. Най-малкото всеки недоволен от страната да може да бъде превозен до София за протест. Да, защото много хора дори това не могат да си позволят. А в София умишлено се държат високи заплатите, за да си кротуват.
Замислете се кои дават по медиите - не вас и мен, със сигурност. Удобната опозиция. Защо не дадоха думата и изява на младите протестираащи, които не бяха от статуквото?!? Защото не са удобни. Удобни са Маяма, Хаджипенчович, СлавитУ и прочие, за които се знае всичко. И които могат да бъдат държани изкъсо. Така, че да не пречат на бизнеса на престъпниците.
Затова обединението трябва да бъде не на набедени за лидери, които сами се бутат да оглавяват народа. Трябва всички ние, тулупите, безделниците, маргиналите, мисирките и диванните диванета, да си вдигнем задните части и да наритаме техните такива. Другото е закриване!
Борисов има само един талант - той е престъпник. Измисля схеми, разединява и компрометира. И купува, разбира се. Така се държи на власт. В това отношение е доста по-умен от другите. А липсата на морал му позволява да бъде безогледен в натиска и купуването.
И на цялата тази помия ние може да противопоставим само нашата смелост, родолюбие и решителност да се борим за България и за бъдещето на децата си. Заедно, народът, а не измислените лидери и водачи. И да не се отчайваме, защото все още сме много и ако се обединим, ще ги пометем за няколко дена. И тогава дори американската армия, която удобно разположиха на българска земя, няма да се намеси да ги спаси!
Днес протестираха търговци в Пловдив срещу затварянето на търговските центрове. Около 50-60 човека /да ме извинят, ако са повече, гледах броя от медиите/. Но търговците, барманите и сервитьорите са хиляди в града. Къде са те!?! Само тези ли са гладните, които не могат да си покриват кредитите и нямат доходи? А другите? Или ги е страх и са отчаяни? Разбирате ли, че ако излезем всички, НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ!!! Полицията ще ни спре, ако сме 2000, 20 000, но ако сме 200 000, няма да прави нищо! Бъдете сигурни! Нашата слабост е тяхната сила.
Така, че опичайте си акъла и след нова година да ги почваме, докато те не са ни приключили! Защото "Съединението прави силата!"!!! За нас!
Елена Гунчева