София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

СИГНАЛ: Брутални заплахи срещу кандидат за депутат от "Възраждане"(ВИДЕО)

Таслаков е предупреден да спре да казва истината и да критикува кмета на Стамболийски Мараджиев
29 сПолитика 5735

Кандидатът за народен представител на Възраждане за Пловдив-област – Стоян Таслаков, е бил заплашван от шофьора на кмета на община Стамболийски.

Това е поредният опит от страна на управляващите да затворят устата на опозицията. Кандидатът за народен представител от Възраждане успява да запише всичко, пишат от политическата група с председател Костадин Костадинов, като споделят и видео, в което се вижда и чува, как заплашват Стоян Таслаков, че ще му избият всички зъби от устата, ще го намерят дори във Великобритания.

Таслаков е предупреден да спре да казва истината и да критикува кмета Мараджиев, срещу което се дава гаранция, че проверките на общината срещу кандидата на Възраждане ще бъдат прекратени.

Управляващите за пореден път показват, че не се спират пред нищо. Заплахи, проверки спрямо неудобните, преследвания, търговия с влияние. Използват се властови позиции за партийна изгода, държавата и общините служат като бухалка спрямо всички, които си позволяват да критикуват управляващите, считат от "Възраждане".

Партия Възраждане смята за недопустимо, който и да било гражданин на България, да бъде заплашван по подобен безцеремонен начин да се отказва от правото си да критикува управляващите, недопустимо е и постове в държавата да се използват за политически рекет и търговия с влияние.

Щом това, което виждате на видеото се случва спрямо кандидат за народен представител, който има статут на длъжностно лице, съгласно Изборния кодекс, то може да се случи на всеки редови гражданин, питат от политическата група. 

За заплахите е сигнализирана и Районна прокуратура, на която са предадени и записите – Пловдив, която трябва да провери случая. От партия Възраждане заявяваме, че няма да позволим да бъдем заплашвани и манипулирани, за да се откажем от идеите и ценностите си. България заслужава да бъде правова и свободна държава, считат от "Възраждане". 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!