София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Тома Биков: Пламен Узунов ръководи заседанието на новите областни управители

Според него при областните управители влизат кадри на БСП
54 сПолитика 268

Пламен Узунов ръководи заседанието на новите областни управители. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ по време на брифинг в централата на партията.

Според него при областните управители влизат кадри на БСП, малко на ДПС и за цвят на Мая Манолова.

"Бяха назначени както министрите,така и заместник-министрите в повечето кабинети. Тук трябва да се каже, че все пак голяма част от тях имат политическа окраска. Такава се забелязва в членове и симпатизанти на БСП. (…) Бойко Рашков беше депутат от БСП в 39-ото Народно събрание. От другите министри - Христо Бозуков, министърът на земеделието, е изявен симпатизант на БСП, а по времето на правителството Орешарски беше назначен за председател на Селскостопанската академия. Г-жа Стела Балтова, министърът на туризма, беше заместник шеф на Агенцията по туризма по времето на Тройната коалиция. По-интересно е на второ ниво при заместник-министрите. В кабинета на Министерство на труда и социалната политика двамата заместник-министри Надя Клисурска - острието на БСП в социалната политика и Иван Кръстев, вторият замесктник-министър, който беше заместник-министър по времето на правителството Орешарски и кандидат за евродепутат на БСП и изявен активист на социалистическата партия", заяви Христо Гаджев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!