София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Томислав Дончев: Комисията по ревизия на Манолова беше предизборно мероприятие

Изпитвам доза облекчение. Да си обвиняван за всичко е много тежък товар

Човек дори да е на отговорен пост не може да губи позицията си на буден гражданин. Изпитвам доза облекчение. Да си обвиняван за всичко е много тежък товар. Това заяви бившият вицепремиер Томислав Дончев във връзка с приключилия мандат на ГЕРБ и старта на работата на служебното правителство. 

Този занаят не е за притеснителните, ако някой много се притеснява, не е годен за него. Скандалите са перманентно присъщи на българската политика. А въпросната комисия по ревизия на Мая Манолова е предизборно мероприятие, счита Дончев. 

В комисията ставаше дума за твърдения от страна на един предприемач и контратвърдения на друг. Тази комисия прилича на махленски скандал. Сигнали при мен достигат много и всякакви. За мен става дума за скандал между предприемачи, а някой се опитва да извлича политическа изгода за това, категоричен е той. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!