София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Убийството на брокерката от Бургас: Става дума за масов убиец

Случаят е свързан и със смъртта на 28-годишния Юмер Мехмед отпреди две седмици
18 сКрими 916 Николай Парашкевов

ДНК експертиза потвърди, че останките от тяло, които преди дни бяха открити в бургаските гробища, са на изчезналата брокерка от града Теодора Бахлова.

Случаят е свързан и с убийството на 28-годишния Юмер Мехмед отпреди две седмици. Според прокуратурата в Бургас става дума за масов убиец.

За двете убийства е привлечен един и същи обвиняем - бургаският бизнесмен Станимир Рагевски. По идентичен начин с този на Юмер, Теодора Бахлова е била убита, след това разчленена и захвърлена.

Според близки на брокерката тя и Рагевски са имали бизнес отношения преди години.

Полицията уточнява мотивите за убийствата, а междувременно става ясно, че е привлечено и друго лице за съучастничество.

Това ще бъде и Деян Дичев, който помогнал на Рагевски да скрие трупа на Юмер Мехмед от бандата на Митьо Очите. В заведение на Дичев е открито и оръжието на убийството. Все още полицията разследва причините и за двете убийства, които са свързани.

В края на октомври миналата година брокерката Теодора Бахлова изчезва безследно. Именно тогава е извършено и убийството ѝ, смятат разследващите.

"Тялото е било повече от три месеца престояло в киселина, в съд и поради тези химически сложни процеси на разлагане експертите много трудно са успели да извлекат годен ДНК материал", заяви Йовита Григорова, заместник-апелативен прокурор на Бургас.

Теодора Бахлова е застреляна в необитаемо жилище, за което обвиняемият Рагевски е имал ключ, а след това тялото ѝ е заровено в бургаските гробища.

В 12-и квартал в траурния парк са открити части от тялото на жената.

"В заключение можем да кажем, че имаме един масов убиец", каза още Йовита Григорова.

Строителният предприемач Станимир Рагевски може да получи наказание до 20 години затвор за всяко от убийствата. Съучастникът му до 5 години.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!