София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Училище за родители - Жюстин Томс за безопасен интернет за децата и метода на Глен Доман

пропускане

Жюстин Томс за безопасен интернет за децата и метода на Глен Доман

Интернет е мрежа, в която има огромно количество от информация. Интернет може да бъде място, където се забавляваме, учим или прекарваме време с приятели. Интернет обаче може да бъде и опасно място за децата. В студиото с Жюстин Томс ще говорим по темата за безопасен Интернет. Жюстин Томс се занимава с дигитален маркетинг, дигитално предприемачество, преподавател е от над 20 години. Прекарва много време в Интернет пространството, пише статии и книги на теми за Интернет.
Във втората част на предаването ще говорим за метода на Глен Доман. Благодарение на този метод децата се научават да разпознават стотици думи, дори още преди да са се научили да говорят и ходят. В зависимост от настойчивостта на родителите за прилагането на метода в домашни условия, много деца влизат в училище можейки да четат и пишат и богат речников запас от думи..В студиото на Училище за родители Ева Радева, която практикува метода с дъщеря си, ще ни разкаже за ползите от прилагането му.

Гледай Училище за родители - Жюстин Томс за безопасен интернет за децата и метода на Глен Доман

31.07.2022 Част2
31.07.2022 Част1
Първи преглед при гинеколог д-р Диана Христова
Всичко за детския сън с Мария и Никол
Управление на стреса с д-р ВИОЛЕТА МАНОЛОВА
Всичко за екранните деца с д-р Стоян Везенков
Стефания Гичева за трудово-правните взаимоотношения работник и работодател
Арт терапия за деца с Емилия Милошева
Милен Братанов за опасностите в планината
Адриан Георгиев за оказване на първа помощ при удавяне
Правила за безопасност на морето с Борис Захариев
Всичко за целулита с Тяна Пресолска

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!